ZHEJIANG SINGI ELEKTROllc

Wij denken wat u gedachte

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Hindi
Thuis

ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC Fabrieksreis

Certificaten
Van Goede Kwaliteit Miniatuurstroomonderbrekers te koop Van Goede Kwaliteit overblijvende huidige stroomonderbreker te koop
Kopend bij maoyit van SINGI, zijn dit goede kwaliteit van 35 ampèrebreakers.on lijn en de off-line dienst is zeer goed, is Singi een meer surpplier goed.

—— Ferddy

Het product is zoals die door de verkoper wordt beschreven en te zijner tijd aangekomen. Het werd uiterst goed ingepakt - ik kocht één comtainer tegelijkertijd van producten.

—— Bruce

De schakelaar van Nice, enkel zoals beschreven. Snel aan draad omhoog met of schroef verbinden de terminals of snel. Zeer modern, en de aanbiedingen stellen de dienst tevreden

—— Jason

Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC

Productielijn profiel

Testende Zaal

 

Het assembleren Lijn

 

Het Ponsenlijn van metaaldelen

OEM / ODM Profiel

WELKOM OEM/ODM-ORDEN

Geef ons een idee/verzend ons uw kunstwerk/verzend ons uw steekproef

Wanneer en waar te om OEM & ODM te gebruiken

Het is werkelijk belangrijk om het te weten wanneer en waar te om OEM en ODM de diensten te gebruiken. Bijvoorbeeld, als u uw bedrijfembleem op een promotieproduct wilt drukken, dan kunt u ons contacteren om uw embleem te drukken. Nochtans, als u van plan bent het onze SINGI-embleem te gebruiken, te informeren gelieve vroeger ons. Het opdracht geven van tot deze producten voor een Groothandelsprijs zal slechts een fractie van uw jaarlijkse reclamebegroting kosten.

Te overwegen dingen wanneer het Kiezen van OEM en ODM

Momenteel, is China de beste plaats om tot uw aangepaste in het groot embleem gedrukte producten opdracht te geven. Het voordeel om te kiezen

wij kunnen voor een goedkope prijs aanbieden en goede kwaliteit aanbieden. Uw bedrijfembleem kan in diverse formaten worden gedrukt. Het enige vereiste is hier uw ontwerpvereisten te specificeren alvorens uw in het groot orde te plaatsen.

Waarschuwing en Uiteinden

Wanneer u beslist een gehele verkooporde te plaatsen, moet u de leveringsdatum van het product kennen. Het is werkelijk belangrijk omdat, als u een gebeurtenis in de komende dagen hebt, u uw aangepast promotieproduct moet daar op tijd voorstellen. Zo, zorgvuldig ben over de leveringsdatum van het product. 

O & O-profiel

R&D-ontwikkelt de Afdelings gecoördineerde kwaliteitscontrole en de nieuwe producten. Handhaaf en ontwikkel kwaliteit van laboratorium, materiaal en personeel. Voer grondstof onderzoek en het testen uit, verzeker en documenteer QC relevante informatiestroom tussen afdelingen en verwante technische afdelingen. Het gedrag, monitor en analyseert de toepassingstests van het productgebied en documentresultaten.

 

Contactgegevens
ZHEJIANG SINGI ELECTRICAL LLC

Contactpersoon: Mr. John

Tel.:86-577-62053322

Fax:86-577-62772155

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Bekijk meer over ons :  Ongeveer ons   Kwaliteitscontrole
Copyright © 2016 - 2020 electrical-mcb.com. All rights reserved.